Teatr bawi,teatr wzrusza,teatr serce Twe porusza
Małgorzata Rudzka

Małgorzata Rudzka

Małgorzata Rudzka urodziła się w 1966 roku.

Jest aktorką znaną z Wszystko łóżko dobrze (2007), Ostatni dzwonek (1989) i Powidoki (2016)

Filmografia

2009-2017 Ojciec Mateusz (serial telewizyjny)
Żona Zofii Strachoty / Maleckiego
- Cud (2017) ... Zofia Strachota
- Wypadek (2009) ... żona Małeckiego

2014-2017 O mnie sie nie martw (serial telewizyjny)
Sędzia
- Episode # 7.10 (2017) ... Sędzia
- Episode # 7.3 (2017) ... Sędzia
- Odcinek 7.1 (2017) ... Sędzia
- Odcinek # 6.13 (2017) ... Sędzia
- Odcinek # 6.9 (2017) ... Sędzia

2017 Na dobre i na zle (serial telewizyjny)
Ania
- Wstydliwe tajemnice (2017) ... Anna
- Wszystko pod kontrolą (2017) ... Anna

2017 Pewnego razu w listopadzie
Matka Ola

2017 Nazywam sie Julita (krótki)
Lekarz

2016 Powidoki
Odkurzacz

2016 Druga szansa (serial telewizyjny)
Pielęgniarka
- Sekrety i klamstwa (2016) ... Pielęgniarka

2014 Czas honoru. Powstanie (serial telewizyjny)
Jablkowska

2009 Londynczycy (serial telewizyjny)
Matka Oli
- Odcinek # 2.14 (2009) ... Matka Ola

2002-2009 Plebania (serial telewizyjny)
Jadwiga Mulakowa / Katarzyna Mulakowa / Katarzyna Machejkowa
- Episode # 1.1276 (2009) ... Jadwiga Mulakowa
- Odcinek 595 (2005) ... Jadwiga Mulakowa
- Odcinek 594 (2005) ... Jadwiga Mulakowa
- Odcinek 593 (2005) ... Jadwiga Mulakowa
- Odcinek 589 (2005) ... Jadwiga Mulakowa

2007 Wszystko łóżko dobrze
Lekarz

2007 Kryminalni (serial telewizyjny)
Iwona Bartnik
- Znajomy glos (2007) ... Iwona Bartnik

2006 Plac Zbawiciela
Ola

2005 Pensjonat Pod Róza (serial telewizyjny)
Anna Rosinska
- UFO: Czesc 2 (2005) ... Anna Rosinska
- UFO: Czesc 1 (2005) ... Anna Rosinska

2004 Mój Nikifor
Felczer

1999 Wrota Europy
Lesiewska

1989 Ostatni dzwonek
Magda Kurkowska "Kurczak"

Na deskach teatru WojArt zagrała w: