Teatr bawi,teatr wzrusza,teatr serce Twe porusza
Wojciech Raszewski

Wojciech Raszewski

Wojciech Raszewski - urodzony w roku 1987.

Wykształcenie

W roku 2013 ukończył studia - Akademia Teatralna w Warszawie.

Filmografia

Obsada aktorska

2017 NIANIA W WIELKIM MIEŚCIE
Serial fabularny
Obsada aktorska (ratownik medyczny, kolega Kuby)

2015 PROKURATOR
Serial fabularny
Obsada aktorska (policjant)

2012 LOVE OR MONEY?
Etiuda szkolna
Obsada aktorska (Michał)

2012 OSTRA RANDKA
Film fabularny
Obsada aktorska (Witek, chłopak Kaśki)

2011 BARWY SZCZĘŚCIA
Serial fabularny
Obsada aktorska (świadek wypadku)

2011 WOJNA ŻEŃSKO MĘSKA
Film fabularny
Obsada aktorska

2010 BARWY SZCZĘŚCIA
Serial fabularny
Obsada aktorska (detektyw)

2010 OJCIEC MATEUSZ
Serial fabularny
Obsada aktorska
TAJEMNICZE ŚLEDZTWO (47)

2009 AKADEMIA
Serial dokumentalny - fabularyzowany
Obsada aktorska
ANTONI ZAWODOWIEC (6)

2003 – 2017 NA WSPÓLNEJ
Serial fabularny
Obsada aktorska ("Pewex")

1997 – 2017 KLAN
Serial fabularny
Obsada aktorska (doktor Piotr Wilk, lekarz anestezjolog w Centrum Medycznym "El-Med")

Na deskach teatru WojArt zagrał w: