Teatr bawi,teatr wzrusza,teatr serce Twe porusza
Katarzyna Grabowska

Katarzyna Grabowska

Katarzyna Grabowska - (ur.20 września 1991 w Gdańsku )

córka Anny Tomaszewskiej i Andrzeja Grabowskiego.

W 2015 roku ukończyła studia na Wydziale Aktorskim Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. Leona Schillera w Łodzi.

Filmografia

gościnnie

2011 - Komisarz Alex
    
2005 - PitBull

2004 - Pierwsza miłość
    
2000 - M jak miłość
    
1999 - Na dobre i na złe

aktor    

2016 - Czułość    

2012 - Mechanizm obronny